شوینده کف آشپزخانه صنعتی
آنچه در این مقاله می خوانید...
ویژگی های شوینده کف رستورانموارد استفاده شوینده کف:شوینده کف مناسب چه مکانهایی هست؟روش استفاده شوینده کفپاک کننده چربی ها و آلودگی های کف محیط های رستورانی از جمله شوینده کف آشپزخانه برای پاک نمودن سطح آشپزخانه ها و رستوران ها بسیار پرکاربرد و الزامی می باشد.
ویژگی های شوینده کف رستوران
همانطوری که میدانیم شوینده نیتروژنا دارای خاصیت ها و ویژگی های منحصر بفرد خودش می باشد که در این بین شوینده کف آشپزخانه و رستوران دارای موارد زیر می باشد:
- عملکرد سریع و آسان
- پاک کننده تخصصی و چندکاره
- از بین برنده چربی، لکه و اثر به جا مانده مواد غذایی
- عدم آسیب رسانی و اثر گذاری بر روی سطح
- درخشان کننده سطوح
- ایجاد رایحه مطبوع در محیط
- مناسب برای تمامی سطوح مورد نظر
- کنسانتره
- قابل استفاده در اسکرابر
موارد استفاده شوینده کف:
شوینده یونی لد کف رستوران مانیس برای زدودن آلودگی های چرب و رسوب حاصل از به جا ماندن اثر مواد غذایی و پاشش روغن و به طور کلی آلودگی های محیط های تهیه و سرو غذا به بازار عرضه شده است. این پاک کننده تخصصی با کاربرد سریع و آسان علاوه بر اثر پاک کنندگی، درخشندگی قابل توجهی به سطح می بخشد و کاربردی آسان و تک مرحله دارد.
شوینده کف مناسب چه مکانهایی هست؟
- رستوران ها
- تالار های پذیرایی
- آشپزخانه های صنعتی
- فود کورت ها
- مراکز تهیه غذا
- آشپزخانه هتل ها و بیمارستان ها
مشخصات عمومی | ||
غلظت | ۳۰۰-۶۰۰% | |
PH | ۳-۴ | |
مشخصات نظافتی | ||
جنس سطوح قابل شستشو | موزایک، سرامیک و کف رستوران | |
اماکن قابل استفاده | آشپزخانه ها عمومی و صنعتی ، فود کورت، سالن غذاخوری | |
نوع آلودگی ها | چربی و رسوب | |
نسبت ترکیب با آب | به هر میزان از محلول ۳ تا ۶ برابر آب افزوده شود.) |
روش استفاده شوینده کف
برای نظافت کف می توان حسب میزان آلودگی سطح مورد نظر، محلول مانیس ۳ تا ۶ برابر با آب رقیق کرد.
آنگاه دستمال یا تی آغشته به محلول مانیس را بر روی سطح بکشید و سپس خشک نمایید. همچنین می توانید محلول را بر روی کف ریخته و تی بکشید. سطح را با آب یا تی خیس تمیز نمایید.
همچنین می توان از محلول به عنوان مایع شوینده ی دستگاه های نظافت صنعتی (اسکرابر) استفاده نمود.